Scheepsmotoren en jachtbouw

Scheepsmotoren diesel of elektrisch

Scheepsmotoren diesel of elektrisch varen

Lammes Jachttechniek Amsterdam is gespecialiseerd in het inbouwen van scheeps of inboardmotoren , elektrisch of diesel, merken als Vetus of Solé verkopen we maar ook inbouw is geen probleem. Ook kunt u bij ons terecht voor elektrisch varen of tweedehands scheepsmotoren.

Lees meer...

Reparatie en onderhoud boot service

Reparatie of onderhoud van uw boot of scheepsmotor in en om Amsterdam. Lammes Jachttechniek Amsterdam helpt u graag bij uw problemen of wensen van uw boot of motor. Door de jaren heen zijn we gespecialiseerd in de meest uit één lopende scheepsmotoren,  Wij werken op locatie maar ook is het mogelijk boten bij ons binnen te plaatsen voor onderhoud of reparatie. Schepen tot 20 meter en 25 ton zijn geen probleem. Service staat bij ons boven aan!

Lees meer...


Retrosloep jachtbouw


Ook kunt u een hele nieuwe boot bij ons laten bouwen. We hebben op dit moment twee modellen in ons assortiment. De luxe RetroSteil sloep en de RetroBakdek. Heeft u interesse in één van de boten van Lammes Jachttechniek Amsterdam en hebt u ideeën voor de afbouw? Lammes Jachttechniek Amsterdam kan dan de boot voor u op maat afbouwen.

Lees meer...


Elektra en navigatie aan boord

Specialist op gebied van zeiljachten en motorkruisers met complexe elektro systemen aan boord. Laat u door ons informeren over welke navigatie apparatuur bij uw zeiljacht past.Van eenvoudige snelheidheids- of een dieptemeter tot uitgebreid systeem met radar kaartplotter en autopiloot. Op het gebied van navigatie apparatuur is er veel mogelijk.


Lees meer...