Jachtbouw en meer!

Flexiteek het alternatief voor teak dekken.


 

Lammes jachttechniek is dealer van Flexiteek.

Wij kunnen uw dek op maat maken om traditionele en moderne ontwerpen op individuele basis te creëren; gesneden, gemonteerd en afgewerkt met de hand.

Verkrijgbaar in veel stijlvolle, eigentijdse kleuren, met de mogelijkheid van een eigen design, belettering en logo’s.
Wij hebben ons Flexiteek zo ontworpen dat het veilig en comfortabel is in extreme omstandigheden, zodat het vele jaren meegaat met minimaal onderhoud.

Waar is Flexiteek 2G van gemaakt?
Flexiteek 2G is synthetisch en wordt gemaakt met behulp van een ftalaatvrije PVC die voldoet aan de REACH-norm en is volledig recyclebaar.
Hoe lang gaat het mee (levensduur)?
Flexiteek wordt nu al meer dan 20 jaar gebruikt, en de eerste dekken zijn nog steeds in goede staat. Uiteraard hangt het af van hoe intensief de dekken worden gebruikt.
Zal het verkleuren of van uiterlijk veranderen?
Flexiteek 2G verkleurt of verandert niet; het kan een paar tinten donkerder worden na langdurige blootstelling aan de elementen. Het kan er weer als nieuw uitzien door het oppervlak te schuren, net als bij hout.
Wordt het warm?
Flexiteek 2G wordt warm in een warm klimaat, maar is ontwikkeld om de warmteoverdracht te beperken en koelt 30% sneller af dan traditionele composiet-teakdekken.
Wat zijn de antislipeigenschappen?
Flexiteek 2G heeft soortgelijke antislip-eigenschappen als teak en presteert beter dan dit materiaal wanneer het nat is.
Hoe ziet het dek eruit?
Flexiteek 2G is leverbaar in een
variant die een teakdek nabootst
en kan worden vervaardigd volgens
een op maat gemaakt ontwerp
voor een moderne, hedendaagse
of traditionele look; er zijn geen
grenzen aan de mogelijkheden.