Jachtbouw en meer!

Nanni scheepsdiesels

Nieuw in ons assortiment, Nanni scheepsdiesel motoren.

De serie Nanni scheepsdieselmotoren voor waterverplaatsers hebben hun betrouwbaarheid bewezen in de praktijk. De recent verbeterde marinisering van Nanni voegt daar nog een extra kwaliteitsniveau aan toe. 

Nanni werkt reeds samen met Kubota gedurende 26 jaar en heeft in die periode een complete reeks betrouwbare, compacte en lichte motoren ontwikkeld van 10pk tot 140pk. Het E-TVCS (Environmental-Tri Vortex Combustion System) welke is geïnstalleerd op de motoren vanaf 60pk, zorgt voor lagere fijnstof en rook uitstoot, een lager brandstofverbruik en een snelle start. Deze reeks motoren voor waterverplaatsers hebben een maximaal koppel bij lage toerentallen. Dit is een garantie voor rustig varen, minder brandstofverbruik en gemakkelijk manoeuvreren in de haven.

Deze motoren zijn een ideale keuze voor een nieuw te bouwen schip of voor het vervangen van een bestaande motor. U kunt op ze rekenen of het nu is onder zware omstandigheden buitengaats of tijdens het manoeuvreren in de haven. Het feit dat de meest prestigieuze werven hebben gekozen voor Nanni motoren zegt iets over de kwaliteit. Vrijwel de gehele serie voldoet aan de EPA Tier 3 regelgeving.


3 jaar garantie!
Geleverd met tmc keerkoppeling, motorsteunen en dashboard A4.

N2.10 tmc 40 keerkoppeling € 8860,-

 N2.14 tmc 40 keerkoppeling € 9580,-

N3.21 tmc 40 keerkoppeling €10060,-

 N3.30 tmc 40 keerkoppeling € 12202,-

N4.38 tmc 60 keerkoppeling €14391,-

 

Inclusief btw

 

Saildrive mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden.


www.nannienergy.com