Scheepsmotoren en jachtbouw

Boegschroeven

Het inbouwen

Een boegschroef  inbouwen een is vak apart vereist ervaring en vakmanschap. Door dat wij de juiste technieken toe te passen kunnen wij als specialist uw boegschroef vakkundig inbouwen zoals uw boot-bouwer voor ogen heeft. Het is niet voor niks dat wij de vaste installateur zijn bij diverse A-merken als Vetus en Max Power


Stap 1

Goed advies is belangrijk bij het aanschaffen van boegschroef. Alles moet passend en betaalbaar zijn. Wat moet uw boot minimaal aan voldoen!

  • V-romp
  • Voldoende plaats naast de boegschroef
  • Redelijke staat van de romp.
  • Materiaal van de romp, staal, aluminium, hout, polyester.

Stap 2
Welke boegschroef past bij mijn boot.

Lammes Jachttechniek Boegschroeven

Techniek in watersport.

Boegschroef 25 kgf (12 V)

Geschikt voor boten 5,5 tot 8,5 meter.

Geleverd met een tunnel van 110mm.
Accu 70 amph
De stalen vaste overbrenging van de D-reeks is vervangen door een flexibele rubberen koppeling om trillingen uit te bannen. Zowel de BOW2512E als de BOW3512E krijgen dezelfde koppeling als de BOW55, met uitzondering van de koppeling bij de motor. De BOW2512E en de BOW3512E maken gebruik van een nieuwe motor, die veel efficiënter omgaat met energie. Om ruimte te maken voor de nieuwe koppeling zal de hoogte van de flens toenemen met 30 mm. De flens zal worden voorzien van meerdere openingen om de installatie eenvoudiger te maken. Tot slot wijzigt de vorm van de flens van driehoekig naar rond, waardoor de plaatsing van de motor vrijer is (stappen van 90° in tegenstelling tot de huidige stappen van 120°) en installatie sneller en makkelijker is. Van het uitlopende “D”-odel zijn de fluisterstille propellerbladen, de geruisloze spiraalvormige tandwielen en het gestroomlijnd staartstuk gebleven. Lichtgewicht en stil in gebruik als voorheen: als de boegschroeven niet voor zoveel extra gemak zouden zorgen zou u zomaar kunnen vergeten dat ze er zijn!


Artikelnummer:
1
Prijs:
€ 3.400,00
Inbegrepen btw 21%
€ 590,08

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending